Borászati termék tételenkénti laboratóriumi és érzékszervi vizsgálata, minősítése közfogyasztásra történő forgalomba hozatal, vagy Magyarországról történő kivitel céljából

Borászati terméket forgalomba hozni, vagy Magyarország területéről kivinni az alább felsorolt esetekben lehetséges: a hegybíró által kiadott végső származási bizonyítvánnyal, a kémiai összetételre vonatkozó előírások analitikai vizsgálatának megfelelő eredménye esetén, jogszabályban, vagy földrajzi árujelző termékleírásában meghatározott esetben a borászati termék érzékszervi jellemzőinek érzékszervi vizsgálat alapján megállapított megfelelősége esetén a borászati hatóság által tételenként kiadott forgalombahozatali azonosítóval. Jogszabály által meghatározott bizonyos esetekben a fentieket nem kell alkalmazni a must, a sűrített szőlőmust, a finomított szőlőmustsűrítmény és a borecet, valamint a még erjedésben lévő újbor tekintetében.

SZÜF, állam, kormány, közigazgatás, ügyfélkapu, adó, igazolvány, hírek, Magyarország, Magyar, Hungary, ügyintézés, elektronikus, űrlap, dokumentum, támogatás, vállalkozás, időpont, időpontfoglalás, hitelesítés, nyilvántartás, okmány, pénzügy, nyugdíj, család, egészségügy, oktatás, kutatás, tulajdon, választás, önkormányzat, 5051 Forgalomba hozatali engedély BOR

Magyarország.hu - Ügyintézés szabadon